هوش مصنوعی و افترافکت

مقدمه :
در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با ارتباط هوش مصنوعی و افترافکت و قابلیتهایی که این صنعت نوپا اما قدرتمند به افترافکت اضافه کرده صحبت کنیم ، شاید که تعجب کنید که از اینکه اتفاقا برعکس اونچه که تصور میشه اتفاق جدیدی در افترافکت نیفتاده ، البته به جز چند مورد که در زیر به عرضتون می رسونم ، به خاطر اینکه قدر افترافکت بیشتر مربوط میشه به اسکریپت ها و پلاگین هایی که توسط سایر شرکتهای نرم افزاری برای افترافکت تولید میشه و دراین مقاله بیشتر به استفاده از هوش مصنوعی توسط این شرکت ها خواهیم پرداخت . قبل از هر چیزی لازم میدونم که بگم لوح گسترش چند عنوان محصول آموزشی در رابطه با افترافکت تولید کرده که بوسیله اونها با تکنیک ها و قابلیتهایی آشنا میشین که قطعا بهتون در استفاده حرفه ایی تر ازافتر افکت کمک میکنه ، مثل آموزش جامع افتر افکت و آموزش موشن گرافیک درافترافکت توسط استادجمشیدی.
قابلیتهای هوش مصنوعی در افتراکت :
همونطور که دربالا گفتیم ، استفاده از هوش مصنوعی در افترافکت بیشتر از طریق پلاگین هایی هستش که توسط سایر شرکت های نرم افزاری تولید شدن ،اما خود افترافکت هم تا حدودی از هوش مصنوعی بهره مند شده .
ابزار کانتنت اویرفیل : یکی از ابزارهای هوش مصنوعی خود افترافکت ابزاریه به نام content-Aware Fill که به شما کمک میکنه تا قادر باشید ، هر جسمی رو که درویدیوی شما برای یک بازه زمانی مشخص دارای حرکت هستش رو از محیط حذف کنید به عنوان مثال در شکل زیر اتومبیلی که درصحنه درحال حرکت هستش به کمک ازابزار که از منوی ویندوز قابل دسترسی هستش حذف شده.
ابزار روتوبراش : ابزار بعدی افترافکت که از مکانیزم هوش مصنوعی بهره گیری میکنه اسمش Roto Brush هستش، دراین جا مسئله حرکت داشتن سوژه مطرح نیست ، اما احتمالا لازم باشه در طول زمانی که میخواین سوژه مورد نظرتون رو از ویدیوی اصلی جدا کنید ، مقداری ویرایش لازم برای این کار انجام بدین .
همچنین مطالعه کنید: هوش مصنوعی و فتوشاپ
پلاگین های با طعم هوش مصنوعی برای افترکت :
Neural Enhancement Suite :
به کمک این پلاگین می تونید فیلمهای سیاه رو تبدیل به فیلمهای رنگی کنید و خود این پلاگین عقلش میرسه که هرچیزی رو به چه رنگی تبدیل کنه ، البته درگذشته هم ابزاری برای تبدیل فیلمهای سیاه وسفید قدیمی به فیلمهای رنگی وجود داشت ، ولی به وسیله این پلاگین و با استفاده از هوش مصنوعی دیگه واقعا براتون سخت میشه که متوجه بشید که این فیلم قبلا سیاه وسفید بوده یا نه .
SpeedX :
پلاگین اسپید ایکس که اون هم از مکانیزم هوش مصنوعی استفاده میکنه ، برای دادن حالت سرعت زیاد و شتاب جذاب به تصاویر متحرک موجود در یک ویدیو استفاده میشه .
Diffusae :
این پلاگین هم برای دادن جلوه نقاشی به تصاویر مورد نظرمون استفاده میشه ، البته استایلهای فراوانی هم برای این منظور در اختیار داره .
Goodbye Greenscreen :
این پلاگین هم مشابه پلاگین های خود افترافکت هستند که در مقدمه گفته شد ، با این تفاوت که بسرعت این کار رو انجام میدن و البته مقداری هم حرفه ایی تر عمل میکنه .
Depth Scanner :
این پلاگین با استفاده از هوش مصنوعی به ویدیوی ما بعد می ده ، و اونچنان حرفه ایی این کار رو میکنه که از نتیجه کار شگفت زده خواهید شد ، تصویر زیر با استفاده ازهمین ابزار حالت مه و راز آلودی به ویدیو اضافه کرده.
StyleX :
این پلاگین با استفاده از هوش مصنوعی قادره همون کارهایی رو که فتوشاپ رو عکس انجام میده مثل تبدیل یک تصویر واقعی به نقاشی با آبرنگ رو بر روی یک فیلم اعمال کنه . البته استایلهای متنوع دیگری هم از به کمک این پلاگین میشه به ویدیویی که مورد نظرتون هست رو اعمال کرد.
ScaleUPX :
این پلاگین به کمک هوش مصنوعی به شما کمک میکنه تا تصویرتون رو بدون افت کیفت و یا پیسکل شدن به تصویری بزرگتر تبدیل کنید ، درست مثل اینکه تصویرتون وکتور باشه .
Blace :
این پلاگین هم از اون پلاگینهائیه که احتمالا ما بشدت بهش نیاز داریم ، کاری که میکنه اینه که به کمک هوش مصنوعی قسمتهایی رو که بهش نشون میده ازطریق شطرنجی کردن سانسورش میکنه ، اون هم به صورت همزمان.
Mask Prompter :
به کمک این پلاگین میتونیم به سرعت قسمتهای موردنظر رو در تصویرحذف و یا ماسک بکنیم وحتی میشه چند تا تصویر رو به کمکش با استفاده از هوش مصنوعی درهم ادغام کرد.
شاید علاقمند باشید:
آموزش افتر افکت
آموزش موشن گرافیک در افترافکت به زبان فارسی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.